RPG & Cosplay

På festivalens anden dag er temaet live rollespil, cosplay og pen & paper rollespil

Lad terningerne og hovederne rulle! Rollespil kan foregå omkring et bord, med omhyggeligt udfyldte ark papir, eller ude i det fri, med sværd og kapper. Det er bogstaveligt kun fantasien, som sætter grænser, og det er meget tiltrækkende ved rollespil.

Pen & Paper rollespil eller bordrollespil har navne som Dungeons & Dragons, Shadowrun, Ars Magica og mange, mange flere. JRR Tolkien og Gary Gygax er på hver sin måde stamfædre til hele genren, og du kan opleve bordrollespil i flere udformninger 4. Maj.

Live rollespil eller LARP (Live Action RolePlay) er fysisk kappe og kårde – udklædning! Men hvorfor stoppe der ved middelalder temaet? Hvorfor ikke hive i et par vampyrtænder, stikke en pistol i bæltet og opklare mysterier, eller kalde rumskibet? Deltag 4. Maj.

Bøger er ofte udgangspunktet i rollespil. Man taler om kampagner (langstrakte historier med spillerne som hovedroller) og scenarier (enkeltstående, kortere eventyr med en klar begyndelse og afslutning) – og disse beskrives glimrende i bøger. Du kan være heldig at samle regelbøger, figurer og meget mere op på vores second hand marked 5. Maj.