Rundvisning af tegneserieudstillingen Hergé


Indlæser kort...

Dato og tid
Dato - 04/05/2018
Tidspunkt - 14:00 - 16:00

Placering
Amfipladsen


Tintin på tæt hold

I sammenarbejde med Brandts kunstmuseum, tilbyder Odense Spilfestival rundvisninger af udstillingen Hergé.

For første gang i Danmark har du nu mulighed for at komme tæt på kunstneren Hergé – tegneseriens mester, der er bedst kendt for Tintins oplevelser. Udstillingen Hergé tegner et portræt af en kunstner, der udnyttede enhver chance for at lade sig inspirere af andre kunstformer. Han havde en passion for nogle af de største avantgardekunstnere og samlede på værker af Warhol, Lichtenstein, Dubuffet mfl. Han begyndte sågar selv at male i løbet af 1960’erne. Udstillingen ser tilbage på hans kreative tilgang inspireret af kunst, film, fotografi og eventyrromaner.

Tilmelding

Det koster 50 kroner for deltage i rundvisningerne (dette er inklusiv entré til Brandts). Tilmelding er nødvendig, via nedenstående formular. Rundvisningen finder sted på Brandts kunstmuseum og biletten betales ved indgangen til museet.

Du skal afsætte ca. 1 time til rundvisningen.

Billetter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/odensespilfestival.dk/public_html/wp-content/plugins/events-manager/templates/placeholders/bookingform.php on line 16

Tilmeldinger er lukket til denne event.