RPG: Gåden om det mystiske mord


Indlæser kort...

Dato og tid
Dato - 04/05/2018
Tidspunkt - 16:00 - 17:30

Placering
Farvergården


Hjælp med at løse mysteriet

Fredag den 4. maj får du mulighed for at deltage i opklaringen af et mystisk mord! Du vil indgå i en mindre gruppe, som via ledetråde og spor skal løse en mission.

“Et mord i Odense Midtby er indhyllet i mystiske omstændigheder. Mordofferet Anton Juhl var arkæolog, og brugte meget af sin tid på at forske i gamle sagn og legender. Noget kunne tyde på, at Anton var på sporet af en stor og potentielt farlig hemmelighed, der trækker tråde tilbage til skjulte alkymist-laug, gamle gåder og hemmelig forskning. Vær med til at løse mordmysteriet, færdiggøre Antons mission og afsløre den mystiske hemmelighed.”

Eventet afholdes i sammenarbejde med Føniks rollespilsforening.

Tilmelding

Du skal afsætte 1,5 time for at deltage i dette role-playing game. Du skal ikke medbring noget. Der afvikles to hold i løbet af dagen.

Det er gratis at deltage i dette role-playing game, men tilmelding er nødvendig. Reserver din plads via nedenstående formular. På dagen vil deltagerne blive inddelt i grupper, så ønsker du at være i samme gruppe som dine venner, skal dette blot oplyses på dagen (hver person skal tilmeldes nedenfor).

Bemærk: Aldersgrænsen er 14 år, men børn under 14 år må godt deltage i følgeskab med en voksen. Såfremt at du deltager med et barn under 14 år, bedes du nævne dette i nedenstående kommentarfelt.

Billetter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/odensespilfestival.dk/public_html/wp-content/plugins/events-manager/templates/placeholders/bookingform.php on line 16

Tilmeldinger er lukket til denne event.